Εξοφλήθηκαν οι παίκτες, δύο μισθοί στην ΠΑΕ

Εξοφλήθηκαν οι παίκτες, δύο μισθοί στην ΠΑΕ

Νίκος Αθανασίου
Εξοφλήθηκαν οι παίκτες, δύο μισθοί στην ΠΑΕ

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πληρώθηκαν και την δόση του Μαϊου και πλέον δεν υπάρχει καμία οφειλή προς παίκτη του «τριφυλλιού». Πληρωμές και στο εσωτερικό της ΠΑΕ.

Η ομαλότητα στις πληρωμές φαίνεται πως έχει επανέλθει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το προηγούμενο διάστημα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που ήταν αρκετούς μήνες «μέσα» πριν το καλοκαίρι, είδαν δύο μισθούς στους λογαριασμούς τους και η ηρεμία επανέρχεται στο εσωτερικό του κλαμπ. Από κει και πέρα και μετά την εισροή των χρημάτων από την πρώτη δόση της Αλ Αϊν για την μεταγραφή του Μπεργκ(1 εκατομμύριο ευρώ), εξοφλήθηκε άμεσα και στους ποδοσφαιριστές η δόση Μαϊου. Έτσι, λοιπόν, το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι «κομπλέ» όσον αφορά το οικονομικό και η απαίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη προς τον Γιάννη Αλαφούζο για πληρωμές στην ώρα τους, γίνεται πράξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα