Ψηλά ο πήχης από Κούγια για την ΑΕΛ

Ψηλά ο πήχης από Κούγια για την ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Ψηλά ο πήχης από Κούγια για την ΑΕΛ

bet365

Με τον Αλεξη Κούγια να τονίζει πως στόχος της ΑΕΛ είναι μια θέση από την 5η ως την 10η είναι ξεκάθαρο πως οι «βυσσινί» ανεβάζουν τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

Την περσινή χρονιά επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Super League και παρότι η πορεία δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποί της και κυρίως ο κόσμος της, η ΑΕΛ κατάφερε να σωθεί έστω και την τελευταία στιγμή. Φέτος ο πήχης ψήλωσε σε μεγάλο βαθμό, καθώς όπως ανέφερε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλεξης Κούγιας ο μεγάλος στόχος είναι η είσοδος στα playoffs, ενώ μια θέση κάτω από την 10η θα είναι αποτυχία. Κινήσεις έγιναν, ο Πάους έμεινε, κόσμος φυσικά και υπάρχει και μένει να δούμε αν αυτή η ιστορική ομάδα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση. Εύκολο εννοείται πως δεν είναι, αλλά σίγουρα όχι και ακατόρθωτο.

LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Αν καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα τότε δεν θα μιλάμε για θετική χρονιά αλλά ονειρική, αν ωστόσο δεν μπορέσει, αλλά είναι μέσα στην δεκάδα τότε σίγουρα θα υπάρχει ικανοποίηση στον κάμπο.

SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Αν όχι μόνο δεν μπορέσει να μπει δεκάδα, αλλά κινδυνέψει θα μιλάμε για αποτυχημένη χρονιά, ακόμα και αν στο τέλος καταφέρει να παραμείνει. Αποτυχία θα είναι αν η ΑΕΛ δεν μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία και στο Κύπελλο, έναν θεσμό που πάντα της πήγαινε.

IN: Η ΑΕΛ απέκτησε φέτος το καλοκαίρι 13 ποδοσφαιριστές. Συνολικά κάτοικοι Λάρισας θα είναι οι: Άλμπι Άλα, Μλάντεν Μπόζοβιτς, Γουάλας, Λεοζίνιο, Χρήστος Αγροδήμος, Σάντι Κριζμάν, Νίκολα Ζίζιτς, Εμάνουελ Περόνε, Κυριάκος Ανδρεόπουλος, Γιώργος Κούσας, Δημήτρης Γροντής, Αλέξανδρος Σαφαρίκας, Νίκος Γιαννιτσάνης

ΟUT: Στον αντίποδα αποχώρησαν 17 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά παρελθόν από την ΑΕΛ αποτέλεσαν οι: Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Σουλιώτης, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Γκουλουζάντε, Γιοβάνοβιτς, Ευμορφίδης, Μονιάκης, Ρέγιες, Μακρής, Αβραάμ, Τσακοπίνο, Βαρέλα, Τικίτο, Δαμιανάκης, Δημήτρης Γροντής

STAR: Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και σε όσες ομάδες έχει παίξει δεν έχει κρυφτεί αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Ο λόγος για τον Λεοζίνιο ο οποίος αναμένεται να είναι ο ηγέτης των... βυσσινί στον χώρο του κέντρου και σίγουρα η απόδοσή του στα παιχνίδια θα κρίνει πολλά για την ομάδα του Πάους.

ADMIN: Ο Αντρέ Πάους έχει κερδίσει τους πάντες στην ΑΕΛ και δεν είναι λίγοι όσοι τονίζουν πως αν τον αφήσουν να δουλέψει θα πετύχει στην ομάδα. Ο Ολλανδός δίνει σημαντικό βάρος στην τακτική, όπως άλλωστε και κάθε προπονητής της συγκεκριμένης σχολής και όπως αναφέραμε όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για τον προπονητή Πάους, αλλά και για τον άνθρωπο.

CHECK IΝ: Αν ο κόσμος βρεθεί φέτος στο πλευρό της μαζικά (πέρσι υπήρξαν θέματα με τις σχέσεις οπαδών και διοίκησης), τότοε το AEL FC Arena θα αποτελέσει μια από τις πιο δυνατές έδρεςς στο πρωτάθλημα. Με χωρητικότητα 16.118 αποτελεί τον φόβο για κάθε φιλοξενούμενο.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΦΩΤΗ: Στην ΑΕΛ εκτός από τις μεταγραφές που περιμένουμε να δούμε αν θα βγουν, το μεγάλο ερωτηματικό είναι οι σχέσεις. Σχέσεις διοίκησης με κόσμο, σχέσεις διοίκησης με παίκτες, σχέσεις συνολικά. Πριν λίγες ημέρες ας πούμε παραιτήθηκε ο Ηλίας Φυντάνης, δείγμα του ότι στην συγκεκριμένη ομάδα πολλά είναι ρευστά. Αν δεν υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις, τότε όλα θα πάνε καλά την φετινή χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα