Έφτασε Μπριζ ο Μελισσανίδης!

Έφτασε Μπριζ ο Μελισσανίδης!

Γιώργος Τσακίρης
Έφτασε Μπριζ ο Μελισσανίδης!

bet365

Το αφεντικό της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο και στο πλευρό της αποστολής ενόψει του σημαντικού αυριανού αγώνα με την βελγική ομάδα. ΜΠΡΙΖ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Με το ιδιωτικό του αεροπλάνο ταξίδεψε για το Μπριζ ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μάλιστα βρίσκεται ήδη στην πόλη που αγωνίζεται αύριο η ΑΕΚ. Ήταν δεδομένη η παρουσία του αφεντικού της Ένωσης στο Βέλγιο τη στιγμή που όπως ήταν γνωστό από το πρωί στο "Ελ. Βενιζέλος" τελικά θα κατάφερνε να είναι στο Μπριζ από παράνομες του αγώνα...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Έτσι κι έγινε αφού ο Μελισσανίδης είναι ήδη εδώ στο Βέλγιο και η παρουσία του συνιστά ένα ξεκάθαρο μήνυμα για όλους στην ομάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως φυσικά και το γεγονός ότι βρέθηκε χθες και παρακολούθησε την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το αφεντικό της Ένωσης να μιλήσει σε όλους στο σύλλογο προκειμένου να τους φτιάξει και να τους... ντοπάρει ψυχολογικά αναδεικνύοντας τους και τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Μελισσανίδη να παρακολουθεί από κοντά και την προπόνηση της ΑΕΚ το βράδυ στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) όπου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα