ΑΠΟΕΛΑΡΑ για τ' αστέρια! (vid)

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛΑΡΑ για τ' αστέρια! (vid)

bet365

Συνεπής στο ραντεβού για τ' αστέρια ο ΑΠΟΕΛ, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Σλάβια και πάει στην Πράγα για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Γκολάρα ο Αλωνεύτης, μεγάλες επεμβάσεις ο Βάτερμαν.

Ο ΑΠΟΕΛ αγγίζει τ' αστέρια! Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν σε ένα δεκάλεπτο - φωτιά να πετύχουν δυο γκολ και να επικρατήσουν 2-0 της Σλάβια. Με τεράστιο πλεονέκτημα στην Πράγα η ομάδα του Δώνη για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Εξαιρετικό τέρμα του Αλωνεύτη, δοκάρι οι Τσέχοι, μεγάλες επεμβάσεις ο Βάτερμαν. Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στο 10ο λεπτό είχε πάρει ήδη προβάδισμα δυο τερμάτων. Μόλις στο 2' οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ. Επειτα από κόρνερ του Εμπεσίλιο ο Ντε Καμάργκο με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη πίεσαν τους Τσέχους και στο 10' πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.

Ο Εμπεσίλιο βρήκε τον Αλωνεύτη από αριστερά κι αυτός με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Η Σλάβια ισορρόπησε μετά το 20ο λεπτό, πίεσε και στο 36' βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, ωστόσο στο σουτ του Φρίντριχ ο Βάτερμαν έσωσε! Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με ένα τρίτο γκολ, αλλά ο Ντε Καμάργκο νικήθηκε από τον Λαστούβκα. Η Σλάβια ήταν καλύτερη στην επανάληψη και στο 59' άγγιξε το γκολ, αλλά ο Βάτερμαν με εξαιρετική διπλή επέμβαση νίκησε τον Χουσμπάουερ. Τυχερός ο ΑΠΟΕΛ και στη φάση του 77' όταν το σουτ του Μεσάνοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.


АПОЭЛ - Славия от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα