Μιλάει με εταιρίες-κολοσσούς για την Αγιά-Σοφιά

Μιλάει με εταιρίες-κολοσσούς για την Αγιά-Σοφιά

Gazzetta team
Μιλάει με εταιρίες-κολοσσούς για την Αγιά-Σοφιά

bet365

Τα έργα στην Αγιά Σοφιά συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς με την ΑΕΚ την ίδια ώρα να ετοιμάζει το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την εμπορική ονομασία του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ωρα των Σπορ, δύο εταιρίες-κολοσσοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα να έχει κάνει ήδη ραντεβού με μία από αυτές στις αρχές του καλοκαιριού. Στο ραντεβού αυτό έγινε κουβέντα για το εμπορικό πλάνο με το κομμάτι της εμπορικής ονομασίας να φτάνει σε βάθος ακόμα και εικοσαετίας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το θέμα είναι προχωρημένο και δεν αποκλείεται μέχρι το Νοέμβριο-όταν θα έχουν μπει τα πρώτα θεμέλια στο γήπεδο να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα