Ατομικό ο Ντάσιος, όλοι μέσα την Τετάρτη

Gazzetta team
Ατομικό ο Ντάσιος, όλοι μέσα την Τετάρτη

bet365

Το μοναδικό... πρόβλημα του Ακη Μάντζιου πρόκειται να λυθεί την Τετάρτη μιας και ο Ντάσιος αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Αντίστροφα μετράει ο Απόλλωνας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο «Ελαφρά Ταξιαρχία» επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα και την Δευτέρα θα πάει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Ο Ακης Μάντζιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα μιας και ο Ντάσιος ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης στην προπόνηση της Δευτέρας που έκανε ατομικό αναμένεται την Τετάρτη να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Και γράφουμε Τετάρτη γιατί για την Τρίτη είναι προγραμματισμένο ρεπό από τον Ελληνα τεχνικό.

Τα φιλικά του Απόλλωνα μέχρι στιγμής:
Απόλλων-Λαμία 1-0
Παναθηναϊκός-Απόλλων 0-2
Απόλλων-Λεβαδειακός 0-0
Απόλλων-Ξάνθη 1-1
Απόλλων-Πλατανιάς 1-1
Κέρκυρα-Απόλλων 3-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα