Η Ρεάλ συνηθίζει τις αποβολές στο clasico

Κώστας Ζάλιαρης
Η Ρεάλ συνηθίζει τις αποβολές στο clasico

bet365

Για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, όπως ακριβώς συνέβη και στο πρώτο ματς του Super Cup Ισπανίας, το βράδυ της Κυριακής.

Οι «μερένγκες» πέρασαν από το «Καμπ Νόου» με το επιβλητικό 3-1, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει τρομερό γκολ, αλλά ν' αποβάλλεται για τη φανέλα που έβγαλε στον πανηγυρισμό και για «βουτιά» λίγο αργότερα.

Το 2015, στο παιχνίδι της Βαρκελώνης ο Ίσκο ήταν εκείνος που είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα σε ήττα (4-0) των Μαδριλένων, ενώ στο ματς του δεύτερου γύρου ήταν ο Σέρχιο Ράμος που άφησε τη Ρεάλ με δέκα παίκτες, με την ομάδα της Μαδρίτης να παίρνει νίκη με σκορ 2-1.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Νιμ - Νανσί. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το πρώτο clasico της σεζόν 2016-2017 ολοκληρώθηκε με... 22 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο στη λήξη των 90 λεπτών, για να ακολουθήσει η αποβολή (πάλι) του Ράμος στο παιχνίδι που προηγήθηκε αυτού της Κυριακής...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα