Επέστρεψαν δύο, ατομικό ο Βράνιες

Επέστρεψαν δύο, ατομικό ο Βράνιες

Gazzetta team
Επέστρεψαν δύο, ατομικό ο Βράνιες

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ χαμογέλασε για την επιστροφή των Γάλο και Μπακασέτα στις προπονήσεις αλλά όχι και για το ατομικό πρόγραμμα του Βράνιες.

Η προπόνηση της Κυριακής είχε ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα για την ΑΕΚ. Τα πρώτα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι Γκάλο και Μπακασέτας προπονήθηκαν, για πρώτη φορά μετά τους τραυματισμούς τους, σε κανονικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του Χιμένεθ ξανά. Το ίδιο, όμως, δεν μπορεί να γραφτεί και για τον Βράνιες, ο οποίος έκανε πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα και είναι αμφίβολος για το ματς με την Μπριζ. Πλην του Βόσνιου αμυντικού, ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι τραυματίες Γιακουμάκης και Τζανετόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα