Βάρος στην τακτική από Λουτσέσκου

Βάρος στην τακτική από Λουτσέσκου

Βάρος στην τακτική από Λουτσέσκου

Στην τακτική έριξε το βάρος στην πρώτη του προπόνηση στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κανονικά στο πρόγραμμα ο Κρέσπο, δεν μπόρεσε να το ολοκληρώσει ο Δεληγιαννίδης.

Με το βλέμμα στο ματς με την Έστερσουντ (17/8 στη Τούμπα) για τα playoffs του Europa League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος γνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια, έδωσε από την πρώτη στιγμή το βάρος στην τακτική και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος των... ασπρόμαυρων είναι λογικό να παίξει αρκετά πίσω και σίγουρα θα χρειαστεί καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Αυτό συνεχίστηκε και στο διπλό, το οποίο διέκοπτε για σχετικές εντολές. Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Χοσέ Κρέσπο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα, ενώ στον αντίποδα ο Δεληγιαννίδης αποχώρησε λίγο πριν το τέλος και αύριο Κυριακή θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εκτός φυσικά ήταν και οι Ντοριάν Λεβέκ, Χοσέ Κάνιας, Γιάννης Μυστακίδης και Παναγιώτης Γλύκος οι οποίοι έμειναν στο γυμναστήριο και στη πισίνα συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους.  

Best of internet