Χωρίς νικητή το ΑΕΛ-Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς νικητή το ΑΕΛ-Ξάνθη

bet365

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό της ΑΕΛ με την Ξάνθη με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Και πάλι νεύρα όπως και στο προηγούμενο φιλικό.

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν οι ΑΕΛ και Ξάνθη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο AEL FC Arena. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ σε ένα ματς που όπως και σε αυτό μια βδομάδα πριν δεν έλειψαν τα νεύρα και οι αψιμαχίες. Όσον αφορά το ματς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Λεοζίνιο στο 11', ενώ στο 22' και μετά από χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ο Κουτσιανικούλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Λισγάρα στο 40', ενώ πριν το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσε να γίνει το 2-1, αλλά στο 44' ο Λαμπρόπουλος είδε το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι καλές στιγμές με καλύτερη αυτή το δοκάρι του Ντέλετιτς, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας (78′ Κοντόρ), Ανδρεόπουλος (78′ Αναστασόπουλος), Λαμπρόπουλος (80′ Γιαννιτσάνης), Κουτσιανικούλης (76′ Κρίζμαν), Περόνε (60′ Ναζλίδης), Λεοζίνιο (60′ Φατιόν), Ντέλετιτς (78′ Ντοντό).

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Καμαρά (60′ Μεχία), Μέντες (90′ Μελιόπουλος), Κασάδο, Λασγάρας, Γιέντρισεκ, Ρότσε (73′ Φασίης), Φλίσκας (54′ Ορφανίδης), Λουσέρο (76′ Κώστας), Ντε Λούκας, Μπαξεβανίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα