Φιλικό: Ατρόμητος - Πανιώνιος 2-6

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Ατρόμητος - Πανιώνιος 2-6

bet365

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος φάνηκε ο Πανιώνιος, που επικράτησε 2-6 του Ατρόμητου, με τους Περιστεριώτες να... συντρίβονται με το ίδιο σκορ για δεύτερο φιλικό παιχνίδι και να προβληματίζουν με την εικόνα τους στο δεύτερο 45λεπτο.

Φιλικά τέλος για Ατρόμητο και Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες, βρέθηκαν αντιμέτωπες στο γήπεδο του Περιστερίου στην... πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι», εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και επικράτησαν του Ατρόμητου με 2-6, με τους Περιστεριώτες να είναι ανώτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά να... εξαφανίζονται στην επανάληψη!

Ο Νταμίρ Κάναντι, φαίνεται να έχει καταλήξει στο 3-5-2 για την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Μίρκοβιτς, στα στόπερ βρέθηκαν ο Καρασαλίδης, ο Ζησόπουλος και ο Μάντσον. Όλη την πλευρά δεξιά και αριστερά αντίστοιχα είχαν οι Κιβρακίδης και Γιαννούλης, αμυντικοί μέσοι ήταν ο Κυριακίδης με τον Ούμπιδες και δεκάρι ο Ντιγκινί. Στην επίθεση, ο Ντάουντα είχε στο πλευρό του τον Μανούσο. Στο 39' ο Μάντσον τραυματίστηκε, με τον Νάτσο να παίρνει την θέση του. Ο Αυστριακός, γύρισε στόπερ τον Γιαννούλη, έφερε στα αριστερά τον Κιβρακίδη και τον Νάτσο στα δεξιά.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Γρηγορίου, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Κότνικ ήταν στο τέρμα. Ο Σαραμαντάς στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Βλάχος στο δεξί, ενώ οι Γκιοάτα, Μπανανά ήταν στα στόπερ. Ο Κόρμπος με τον Σαββίδη αμυντική μέσοι, ο Μασούντ αριστερά, ο Μασούρας δεξιά και ο Χατζισαφί ήταν δεκάρι. Στην κορυφή της επίθεσης, βρέθηκε ο Ντουρμισάι.

Ο Ατρόμητος, μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τον έλεγχο στο πρώτο μισάωρο. Απείλησε, αρχικά στο 7' με τον Ντάουντα μετά από σέντρα του Κιβρακίδη, να αναγκάζει τον Κότνικ σε μια μεγάλη επέμβαση, αλλά και ένα λεπτό αργότερα με την σέντρα σουτ του Ούμπιδες να φεύγει ελάχιστα έξω.

Ο Πανιώνιος, κατάφερε να απειλήσει στο 14' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασούντ που έφυγε άουτ, δύο λεπτά πριν οι γηπεδούχοι ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Ούμπιδες με ωραία σέντρα βρήκε τον Ντάουντα ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-0. Με τα λεπτά οι «κυανέρυθροι», άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι και τελικά στο 35' έφτασαν στην ισοφάριση.

Μαγική μπαλιά του Μασούρα, για τον Μασούντ που στην πλάτη του Μάντσον κοντρόλαρε και πλάσαρε για το 1-1. Μάλιστα, στο 39' λίγο έλειψε ο Πανιώνιος να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, αλλά το όμορφο σουτ του Χατζισαφί απομάκρυνε με ωραία επέμβαση ο Μίρκοβιτς.

Μόνο μια ομάδα βγήκε στο δεύτερο μέρος και αυτή ήταν ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι», κυριάρχησαν του Ατρόμητου και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση. Στο 48', ο Σαραμαντάς βρήκε όμορφα από τα αριστερά τον Ντουρμισάι που με προβολή έκανε το 1-2. Στο 57', λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση με αυτογκόλ του Μπανανά μετά από σέντρα του Νάτσου, με την φάση αυτή να είναι και η μοναδική που δημιούργησαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι!

Από την άλλη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρήκε πολλά κενά και τα εκμεταλλεύτηκε. Στο 59', ο Μασούντ βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Λάμπρου, ο Γιαννούλης τον κάλυπτε και ο επιθετικός του Πανιώνιου διαμόρφωσε το 1-3. Παρόμοια φάση και στο 69', όταν πάλι στην πλάτη του Γιαννούλη βγήκε ο Μασούρας που πλάσαρε εύστοχα για το 1-4.

Ο διασυρμός για τον Ατρόμητο δεν τελείωσε εκεί. Ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Ταπόκο πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-5. Όμως αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ! Στο 84' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζησόπουλος απομάκρυνε με κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Πινιώτη, ο οποίος δεν το σκέφτηκε καθόλου και με πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μίρκοβιτς για έκτη φορά. Στο 93', οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν, με τον Μενσά μετά από σέντρα του Βασιλείου να διαμορφώνει το τελικό 2-6.

Αυτή ήταν η δεύτερη εξάρα που δέχτηκε ο Ατρόμητος σε φιλικό παιχνίδι, μιας και είχε διασυρθεί με 6-1 κι από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Ούμπιδες (65' Βασιλείου), Καρασαλίδης, Ντάουντα (66' Μενσά), Μανούσος (67' Λαζαριδης), Κυριακίδης, Ντιγκινί (65' Πλατέλλας), Μάντσον (39' Νάτσος), Γιαννούλης (82' Στρούγγης), Ζησόπουλος

Πανιώνιος: Κότνικ (46' Μπαντής), Μπανανά (64' Κάργας), Χατζισαφί (55' Λάμπρου), Γκιοατά (73' Σπυρόπουλο), Βλάχος (46' Παπαγεωργίου), Κόρμπος (73' Γλυνός), Μασούντ (73' Οικονομίδης), Σαββίδης (64' Ταπόκο), Μασούρας (69' Βουκελάτος), Σαραμαντάς, Ντουρμισάι (73' Πινιώτης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα