«Φαβορί η Μπριζ; Μάλλον... 50%-50%»

«Φαβορί η Μπριζ; Μάλλον... 50%-50%»

«Φαβορί η Μπριζ; Μάλλον... 50%-50%»

bet365

Η ΑΕΚ δεν... άρεσε στη Μπριζ και ο έμπειρος εξτρέμ των Βέλγων, Λιόρ Ραφαέλοφ μιλά στο gazzetta.gr για το... προβληματικό 3-4-3, αλλά και τη δύσκολη αποστολή της ομάδας του.

ΑΕΚ και Μπριζ τα δίνουν όλα για το εισιτήριο που θα τους στείλει στους ομίλους του Europa League. Η Ενωση δεν έκανε την υπέρβαση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι Βέλγοι έπεσαν στο καναβάτσο, πληρώνοντας για πολλούς το σύστημα που χρησιμοποίησε ο Λέκο. Ο διεθνής Ισραηλινός εξτρέμ, Λιόρ Ραφαέλοφ μίλησε στο gazzetta.gr για το 3-4-3, τη δύσκολη αποστολή της ομάδας του, αλλά και την απουσία του Ισκέρδο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις της κλήρωσης;
Περιμέναμε έναν ευκολότερο αντίπαλο. Ελληνικές ομάδες; Οχι και το καλύτερο... Δυνατές ομάδες, ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν και όλοι γνωρίζουμε πως στην έδρα τους μεταμορφώνονται. Η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, θα είναι αποτυχία να μην προκριθεί στους ομίλους και θα κάνει τα πάντα για να μας αποκλείσει. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στην Ελλάδα, οπότε πρέπει να έχουμε κάνει το πρώτο βήμα στη Μπριζ.

Πως ήταν η τελευταία εμπειρία σου στην Ελλάδα;
Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League σε μια καυτή έδρα και μας δυσκόλεψε πολύ. Ξέρουμε πως ανάλογο θα είναι και το σκηνικό στην έδρα της ΑΕΚ. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι τρελός με την ομάδα του και τη σπρώχνει στη νίκη. Είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίζει σε αυτές τις έδρες.

Δίνεις το προβάδισμα στη Μπριζ;
Αλήθεια δεν είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και το αουτσάιντερ. Είναι ένα ισορροπημένο ζευγάρι, ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να κληρωθούμε από το γκρουπ των ΄΄αδυνάτων''. Αν κι έχουμε την εμπειρία, τη δίψα και το πάθος για την πρόκριση, οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ στην έδρα μας.

Τι ξέρεις για την ΑΕΚ;
Τις λεπτομέρειες θα τις μάθουμε από αύριο και πιστέψτε με ο προπονητής μας ξέρει αρκετά. Δεν μπορώ να πω πολλά για τη φετινή ΑΕΚ, αλλά και μόνο που συγκαταλέγεται στις τρεις κορυφαίες ελληνικες ομάδες λέει αρκετά. Είναι θετικό που δεν έχει αρχίσει ακόμα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αντίθετα με την ομάδα μου που έχει ματς στα πόδια της.

Το 3-4-3 της Μπριζ αποδίδει εξαιρετικά μόνο εντός συνόρων. Ο λόγος;
Ο προπονητής ξέρει καλύτερα... Είμαστε μια επιθετική ομάδα που κυνηγάμε γρήγορα το γκολ. Ειδικά στην έδρα μας ξέρουμε πως η καλύτερη άμυνα είναι η... επίθεση. Με τη Μπασακσεχίρ δεν ήμασταν έτοιμοι, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και πλέον ξέρουμε καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Θα δείτε μια ομάδα συγκεντρωμένη, βελτιωμένη και πάλι με 3-4-3. Μάθαμε από τα λάθη μας, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν πιστεύω πως φταίει το σύστημα, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγής. Μας αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλές διεισδύσεις και τους παίκτες μας στην αντίπαλη περιοχή.

Μπορεί να σας επηρεάσει η αποχώρηση του Ισκέρδο;
Μακάρι να έπαιζε κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, θα μας βοηθούσε πολύ, αλλά δε μπορούμε να λέμε πως δεν υπάρχουν λύσεις. Για όλους τους παίκτες υπάρχει ο αντικαταστάτης και πιστέψτε με, αυτός που θα παίξει στη θέση του Ισκέρδο θα τα δώσει όλα για να καλύψει το κενό του. Είμαστε μια γρήγορη, επιθετική ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ΑΕΚ σε πολύ δύσκολη θέση.

Είναι επηρεασμένη η Μπριζ από τον αποκλεισμό της στα προκριματικά του Ch. League;
Τα ματς με τη Μπασακσεχίρ ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα αντέδρασε σωστά στα παιχνίδια που ακολούθησαν, βρίσκει ρυθμό και τη δεδομένη στιγμή είναι σε ικανοποιητικό στάδιο ετοιμότητας. Αν δεν κάνουμε τα λάθη που έγιναν με την τουρκική ομάδα, τότε μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα