Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Gazzetta team
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

bet365

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Καλά στοιχεία και από το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Μία εβδόμαδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ηταν η πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε σ' ένα ακόμα φιλικό ότι είναι έτοιμος. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη (στο 37' μετά από σέντρα του Γιάκου).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα πίεσε για να βάλει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δύο φορές ο Βάργκας αστόχησε (50' και 59') ενώ ο Ζορμπάς στο 84' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βελλίδη.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς, Γκόμεζ, Κόντος, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Βάργκας.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (62' Μαυροπάνος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες (69' Καρανίκας), Λίλα (61' Κοζορώνης), Γαρουφαλιάς, Γιάκος (69' Βιδάλ), Χαλκιαδάκης, Κόντε (83' Μπετρά)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα