Μπρέντφορντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-4 (vids)

Μπρέντφορντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-4 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μπρέντφορντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-4 (vids)

bet365

Με μπροστάρη τον Μπουχαλάκη που στο ντεμπούτο του έβαλε 2 γκολάρες η Φόρεστ έκανε το 2 στα 2 στην Championship με το 4-3 εκτός έδρας με Μπρέντφορντ.
Τι και εάν έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ του Έιγκαν στο 38'; Η Φόρεστ είχε Μπουχαλάκη σε τρομερή μέρα στο ντεμπούτο του με την ομάδα στο πρωτάθλημα της Championship! Έκανε στο 41' το 1-1 με εξαιρετικό τέρμα και σημείωσε και το 1-3 με νέα γκολάρα στο 47'. Μάλιστα η Φόρεστ δέχθηκε το 2ο γκολ από την γηπεδούχο Μπρέντφορντ ένα λεπτό αφότου είχε βγει ως αλλαγή ο "Μπούχα"! Στο 79' από τον Μπιέλαντ.
Το 2-4 έκανε ο Ντάουελ στο 83' μετά από περίτεχνη ενέργεια Τραορέ. Το τελικό 3-4 μπήκε από τον Μαπέι στο 92'. Για την Φόρεστ με τη νέα διοίκηση Μαρινάκη αυτή ήταν η 3η φετινή νίκη και ενώ έχει κάνει το 2 στα 2 στην Championship. Πάντως ήδη στην Αγγλία τα σχόλια για τον Μπουχαλάκη είναι αποθεωτικά και σε ΜΜΕ και στα social media. Ως προς την αρχική διάταξη πάντως για την Φόρεστ κίπερ ήταν ο Σμιθ, τριάδα στόπερ με Γουόραλ, Μιλς και Μανσιέν, άξονας με Μπουχαλάκη, Βόγκαν, Όσμπορν και Νταρίκβα και τον Κλάουτς πίσω από τους Μέρφι και ΜακΚέι στην επίθεση. Ο Βέλλιος ήταν εκτός αποστολής και πλάνων. Δείτε στην Gallery όλα τα γκολ.
 

Τελευταία Νέα