Εργοτέλης: «Σκοτώνετε τη μάνα σας»

Εργοτέλης: «Σκοτώνετε τη μάνα σας»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αδιάλλακτη στάση της ΕΠΟ απέναντι στα ερασιτεχνικά σωματεία, εξέδωσε ο Εργοτέλης.

Εργοτέλης: «Σκοτώνετε τη μάνα σας»

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως ο κρητικός σύλλογος συμπαρίσταται στα ερασιτεχνικά σωματεία, τονίζοντας πως χωρίς αυτά οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διαμαρτύρεται εντόνως για την αδιάλλακτη στάση της ΕΠΟ απέναντι στα ερασιτεχνικά σωματεία, όσον αφορά το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών τους, προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν να επιτελούν τον θεμελιώδη για τον αθλητισμό και την κοινωνία ρόλο τους.

Θα πρέπει να αντιληφθούν οι ιθύνοντες ότι χωρίς αυτά τα σωματεία δεν έχουν ούτε οι ίδιοι  λόγο ύπαρξης. Αυτά τα σωματεία, που επιβιώνουν μόνο μέσα από την εθελοντική προσφορά των ανθρώπων που τα αγαπούν και όχι από επιχορηγήσεις ή παχυλούς μισθούς, αποτελούν την βάση του αθλητισμού στην Ελλάδα. Όποιος δεν τα σέβεται, δεν σέβεται ούτε τον αθλητισμό ούτε την νεολαία.  Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι μαζί τους, συμπαρίσταται στον αγώνα και την αγωνία τους και θα είναι πρωτοπόρος σε κάθε νόμιμη αντίδραση απέναντι σε κάθε προσπάθεια, σκόπιμη ή απερίσκεπτη, να εξοντωθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Αξιότιμοι κύριοι, σκοτώνετε την μάνα σας!!».       

Best of internet