Στήριξε Μασούντ και Χατζισαφί ο Μαχνταβίκια

Gazzetta team
Στήριξε Μασούντ και Χατζισαφί ο Μαχνταβίκια

bet365

Στο πλευρό των Ιρανών ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου τάχθηκε ο συμπατριώτης τους και βετεράνος μεσοεπιθετικός, Μεχντί Μαχνταβίκια, καλώντας την πολιτική να μείνει έξω από το ποδόσφαιρο...

Οι Μασούντ και Χατζισαφί αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό των «κυανέρυθρων» απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αν και το Ιράν δεν έχει διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ...

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, ανέφερε πως οι δυο τους θα τιμωρηθούν με απαγόρευση συμμετοχής στην εθνική ομάδα της πατρίδας του στο μέλλον και έπειτα από αυτό, ο Μαχνταβίκια έστειλε μήνυμα στήριξης στους Μασούντ και Χατζισαφί, γράφοντας:

Πρέμιερ Λιγκ, Αρσεναλ - Λέστερ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις στιγμές που κάνατε χαρούμενο τον λαό του Ιράν. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει η μέρα που η πολιτική δεν θα παρεμβαίνει στο ποδόσφαιρο και που τα λόγια θα γίνουν πράξεις. Είναι ώρα να σκεφτούμε για τη δομή του αθλητισμού στη χώρα μας, να χτίσουμε νέα στάδια, να δώσουμε έμφαση στις ακαδημίες. Να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί η φτώχεια, τα οικονομικά προβλήματα, η ανεργία, αντί να αφοσιωνόμαστε στον Λίβανο, τη Συρία και το Ιράκ. Ζήτω το Ιράν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα