«Ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια!»

«Ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια!»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια!»

bet365

Στον Ολυμπιακό επικρατεί οργή για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο φιλικό με τον Ατρόμητο, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης σήκωσε τους τόνους για την εν γένει αντιμετώπιση που είχαν πέρσι οι «ερυθρόλευκοι».

Αμέσως μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε στο διαιτητή της συνάντησης Διαμαντόπουλο:

«Είστε νέα παιδιά, εσείς, κ.Διαμαντόπουλε, γίνατε διαιτητής Σούπερ Λίγκας πριν λίγα 24ωρα (σ.σ. οι νέοι πίνακες πάντως χθες το πρωί έγιναν γνωστοί), αλλά απ' ό,τι είδα ακολουθείτε τη γραμμή την περσινή. Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια που σε όλη τη σεζόν πήρε μόλις ένα πέναλτι», εμφανίζεται να είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Διαμαντόπουλο, σύμφωνα με το "Φως των σπορ".

Ρεν - Λυών με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φεκίρ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Επίσης φέρεται να είπε: «Ένας βοηθός διαιτητή άφησε οφσάιντ τρία μέτρα υπέρ του Ατρομήτου. Η διαιτησία ήταν καρμανιόλα, μη νομίζουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ότι θα κρύβονται φέτος πίσω από τον ξένο αρχιδιαιτητή. Οι επιλογές αυτών των δύο σφυρίζουν στα γήπεδα, αντί να κόψουν τους διαιτητές που έκαναν εγκλήματα πέρυσι εναντίον του Ολυμπιακού, τους άφησαν να αλωνίζουν κι έκοψαν πολλούς άλλους, που δεν τους ήταν αρεστοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα