Ουζουνίδης: «Κανένα καμπανάκι...»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Κανένα καμπανάκι...»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έδειξε ν' ανησυχεί μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως «θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αυτό με την Μπιλμπάο, να είστε σίγουροι γι’ αυτό»

Δεν τον προβλημάτισε η ήττα. Ούτε η εμφάνιση. Αλλωστε όπως τόνισε ο ίδιος στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα περίμενε μια τέτοια εικόνα από τους παίκτες του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μάλιστα έδειξε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα έχει μια τελείως διαφορετική εικόνα την άλλη Πέμπτη.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην ήττα από τον Απόλλωνα:
«Δεν υπάρχει κανένα καμπανάκι. Περίμενα να είναι βαριά τα πόδια των παικτών, καθώς τη Δευτέρα κάναμε μία δυνατή προπόνηση. Στόχος του φιλικού ήταν να ξεφύγουμε από τις προπονήσεις. Το κακό ήταν ο τραυματισμός (σ.σ. Κουλιμπαλί) όχι η ήττα. Την εικόνα λίγο-πολύ την περίμενα. Η κούραση υπάρχει, ενώ χρησιμοποίησα παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Δεν με προβλημάτισε η ήττα. Το κακό ήταν ο τραυματισμός».

Για το ματς με την Μπιλμπάο:
«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, να είστε σίγουροι γι’ αυτό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα