Το hashtag για Μασούντ και Χατζισαφί

Αντώνης Σαούλης
Το hashtag για Μασούντ και Χατζισαφί

bet365

Ο κόσμος του Ιράν απάντησε αμέσως στην τιμωρία των Μασούντ και Χατζισαφί κάνοντας trend το #saveshojaeiandhajsafi.

Αν και ακόμα δεν είναι επίσημη η απόφαση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν (μία απόφαση που περιμένουν στον Πανιώνιο, πριν αντιδράσουν), εντούτοις η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού της χώρας, Μοχάμαντ Ρέζα Νταβάρζ Τανί προκάλεσε ένα... τσουνάμι αντιδράσεων από τον κόσμο του Ιράν!

Αμεσα εκατοντάδες φίλαθλοι (και όχι μόνο) του Ιράν δημιούργησαν και έκαναν trend το hashtag, #saveshojaeiandhajsafi. Το «Σώστε τους Μασούντ και Χατζισαφί» ξεκίνησε από το Instagram και τον επίσημο λογαριασμό της FIFA. Σε όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπήκαν αρκετοί φίλοι του Ιράν κι έγραφαν το συγκεκριμένο hashtag μιας και οι δύο παίκτες θα χάσουν και το Μουντιάλ της Ρωσίας μιας και το Ιράν έχει ήδη προκριθεί σε αυτό.

Το hashtag συνεχίστηκε και στο twitter με τους Ιρανούς να ζητάνε μεταξύ άλλων «να μην ανακατεύεται η πολιτική με το ποδόσφαιρο» αλλά και η FIFA να κοιτάξει το συγκεκριμένο θέμα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα