Αστέρας Τρίπολης: Να βρει τη χαμένη λάμψη του

Αστέρας Τρίπολης: Να βρει τη χαμένη λάμψη του

bet365

Ύστερα από τον περσινό εφιάλτη, στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος, επιστρέφοντας τα χαμογέλα και μία χαμένη λάμψη στο «Κολοκοτρώνης».

Με όνειρα ξεκίνησε η περσινή σεζόν στην Τρίπολη, σε εφιάλτη μετατράπηκε με την παραμονή να «παίζεται» τις τελευταίες αγωνιστικές.

Φέτος, έχοντας έρθει παίκτες όπως ο Μαντίντα, Ισνάλντο και σε συνδυασμό με τον περσινό κορμό, οι Αρκάδες ευελπιστούν να «χτίσουν» ένα σύνολο, ικανό που που θα «χτυπήσει» την είσοδο στα πλέι οφ. Το μεγάλο «όπλο» της ομάδας δεν είναι άλλο από τον Στάικο Βεργέτη. Ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου, έχει στα χέρια του το τιμόνι και αυτός καλείται να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στην Ευρώπη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπάγερν - Λεβερκούζεν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Επιτυχία για τον Αστέρα θα είναι μια καλή πορεία στο Κύπελλο και φυσικά η επιστροφή της ομάδας στην 5άδα.

SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Μεγαλύτερη αποτυχία από την περσινή δύσκολα θα υπάρξει. Επιτυχημένη η σεζόν δεν θα λέγεται πάντως ακόμη κι αν έρθει μια θέση κάτω από την 5η που οδηγεί στα playoffs.

IN: Πασαλίδης, Μαντίντα, Ισνάλδο, Κουμαντέι, Γιανγκ, Μουνάφο

ΟUT: Ιωαννίδης, Κοσίτσκι, Χάιντουτσικ, Φαρίνια, Ντοναρούμα, Μπαστιάνος

STAR: Ο 25χρονος διεθνής Γκαμπονέζος μέσος Λέβι Μαντίντα, με παρουσία στη La Liga φορώντας τη φανέλα της Θέλτα, είναι η «δυνατή» προσθήκη των Αρκάδων. Πάντως... πραγματάκια περιμένουν να κάνει κι ο Ευγένιο Ισνάλδο, που προερχόμενος από την Αργεντινή προσδοκούν οι άνθρωποι της ομάδας να επιστρέψει το... τάνγκο στο «Κολοκοτρώνης».

ADMIN: Ο Στάικος Βεργέτης, επέστρεψε τον περασμένο Μάρτη στην ομάδα με την ομάδα έζησε σπουδαίες στιγμές, ύστερα από 14 μήνες απουσίας του. Μ' αυτόν στον πάγκο του, ο Αστέρας έλαμψε πιο πολύ από ποτέ με απευθείας παρουσία στους ομίλους του Europa League. Κι αυτήν τη λάμψη καλείται να επαναφέρει.

CHECK IΝ: Γενικότερα το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν είναι από τα γήπεδα που γεμίζουν. Αν κι η Τρίπολη είναι μια μεγάλη πόλη, ο κόσμος δεν έχει αγκαλιάσει την ομάδα όσο της αξίζει. Πάνω από 2.000-2.5000 κόσμος δύσκολα πηγαίνει. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, τα περίπου 1.100 διαρκείας που έχουν δοθεί ικανοποιεί αρκετά τους διοικούντες την ομάδα.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε τα περσινά χάλια. Ο Βεργέτης ξέρει πολύ καλά την ομάδα, αξίζει να... ποντάρουμε στην επιστροφή της ομάδας στην 5άδα - αν και μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα