Με Ατρόμητο χωρίς τέσσερις, «πρώτη» για Ζιλέ!

Δημήτρης Τομαράς
Με Ατρόμητο χωρίς τέσσερις, «πρώτη» για Ζιλέ!

bet365

Ο Ολυμπιακός παίζει φιλικό στο Περιστέρι την Τετάρτη με Ατρόμητο με τον Χάσι να βγάζει αποστολή χωρίς Μποτία, Ταχτσίδη και Οφόε λόγω τραυματισμών και εκτός και τον Ανσαριφάρντ. Πρώτη αποστολή για Ζιλέ, που πάει για βασικός.
Ένα τελευταίο «τεστ» έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, πριν δώσει τις πιο σημαντικές «εξετάσεις» της αγωνιστικής περιόδου 2017 / 18, στους δύο αγώνες προκριματικών, με αντίπαλο τη Ριέκα. Ο λόγος για το φιλικό ματς με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, το οποίο διεξάγεται αύριο Τετάρτη, στις 20:30. Η προετοιμασία για τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά έγινε γνωστή και η αποστολή. Αυτή αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές, καθώς ένας εκ των Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη (ή ακόμη και οι 2) θα επιλεγούν για να «κλείσουν» την αποστολή το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς το πρωί θα συμμετέχουν στην προπόνηση των παικτών που δεν θα παίξουν στο φιλικό. Off οι τραυματίες Μποτία, Ταχτσίδης και Οφόε. Εκτός τέθηκε και ο Ανσαριφάρντ.
Επίσης ο Σιώπης έχει ακόμα... θέμα ετοιμότητας ενώ ο Κούτρης κρίθηκε σκόπιμο να μην καταπονηθεί. Αυτή είναι η πρώτη αποστολή για Ζιλέ που αναμένεται να πάρει και χρίσμα βασικού.
Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα χρησιμοποιήσει ο Μπέσνικ Χάσι, στο ματς με τον Ατρόμητο: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Μίλιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ. Ατομικό έκαναν οι Μποτία, Ταχτσίδης, ο Οφόε κινήθηκε σε πιο συντηρητικό ρυθμό, προληπτικά ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Σκαφίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα