Απόλλων Σμύρνης: Εν αρχή ην η παραμονή!

Απόλλων Σμύρνης: Εν αρχή ην η παραμονή!

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχουν άλλο στόχο πέρα από την παραμονή. Η διοίκηση Μονεμβασιώτη έχει επενδύσει πακτωλό χρημάτων για να δημιουργήσει ένα μέλλον που θα φέρει στην ομάδα σπουδαίες επιτυχίες. Βήμα-βήμα, όμως. Αυτό που προέχει είναι η παραμονή.

H φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα. Με τη διοίκηση να θέτει τις βάσεις τα τελευταία χρόνια και να ανεβάζει τον πήχη κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, στόχος δεν είναι άλλος για φέτος η παραμονή.

Θέλεις να κερδίσεις ένα Opel Adam; Παρακολούθησε την ταινία δράσης της bwin, μάντεψε το νικητή και μπες στη μεγάλη κλήρωση!

Γραφεία που ζηλεύουν ομάδες που είναι χρόνια στη Super League, πούλμαν που δεν διαθέτουν πολλές εξ αυτών, διοίκηση που προσφέρει την ηρεμία που απαιτείται σε προπονητικό τιμ, παίκτες που έχουν ποιότητα και ένας τεχνικός όπως ο Άκης Μάντζιος, που έχει την εμπειρία να χειριστεί φουρτουνιασμένα νερά.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει και να αποδείξει ότι ανέβηκε για να μείνει. Ερωτηματικό το κατά πόσο γρήγορα θα δέσει η ομάδα, μιας και πρόκειται για ένα νέο σύνολο.

LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Θα είναι πετυχημένη η σεζόν, αρχικά αν επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Οι άνθρωποι του Απόλλων έχουν σχέδια για το μέλλον και φυσικά δεν θέλουν αυτά να τα τα δουν να γκρεμίζονται άδοξα.

SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Ο υποβιβασμός είναι το σενάριο που δεν θέλουν καν να σκέφτονται. Σ' αυτό το ενδεχόμενο θα έχει γίνει πισωγύρισμα. Από την προηγούμενη φορά που είδαμε τον Απόλλωνα στη Super League έχουν αλλάξει τα πάντα στην ομάδα.

IN: Πρόκειται για μια ομάδα με 17 (!) νέους παίκτες. Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν: Μενδρινός, Κοντοές, Μπαμπιάρζ, Μαάτσι, Βαλλιάνος, Ζαρόπουλος, Τσόβιτς, Κούρος, Βαφέας, Ελμπάζ, Παπάζογλου, Καστιγιέχος, Μάατσεν, Ανιέτε, Κιταμπάλα, Χουάρεζ, Μπιτζιμίν.

ΟUT: Χιώτης, Ρομάνο, Περογαμβράκης, Διαμαντόοπουλος, Πετρόπουλος, Βαλεριάνος, Πάνος, Χιντζίδης, Κρητικός, Τσιάρας, Γεωργακόπουλος, Κάσσος, Ομπόντο, Δεληζήσης

STAR: Δεν υπάρχει κάποιος σταρ στην, μιας και ο Άκης Μάντζιος θέλει να «χτίσει» μια ομάδων των πολλών. Ο Καστιγιέχος με πλούσια εμπειρία στη Β' Αργεντινής αλλά κι ο Ανιέτε μπορούν να θεωρηθούν οι δύο παίκτες που θα τραβήξουν το μεγάλο φορτίο στην επίθεση. Οι απαιτήσεις απ' αυτούς τους δύο είναι αρκετές.

ADMIN: Άκης Μάντζιος: Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι ξέρει να κουμαντάρει πλοία σε άγριες και βαθιές θάλασσες. Ανέλαβε πέρυσι την ομάδα με στόχο να την κοουτσάρει στη Super League. Τα κατάφερε και πλέον είναι έτοιμος για να φέρει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» την παραμονή που άπαντες επιζητούν. Δουλεύει πολύ το 4-2-3-1 και το 4-4-1-1, έχοντας παίκτες στην επίθεση που μπορούν να παίξουν σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Θέλει η ομάδα του να είναι έχει κοντά τις γραμμές και συνεχόμενη κίνηση, ειδικά όταν κάνει επιθέσεις. Στα φιλικά ο Απόλλων δεν δέχτηκε πολλές φάσεις στην περιοχή το, αλλά όπως και να έχει μιλάμε για μια νέα ομάδα που θέλει χρόνο και υπομονή για να αποδώσει τα αναμενόμενα.

CHECK IΝ: Ριζούπολη. Μία ιστορική έδρα, όπου έχουν παιχτεί σπουδαία ματς. Δυστυχώς, οι φίλοι του Απόλλωνα φαίνεται ότι έχουν... πικράνει τη διοίκηση με τη ζήτηση στα διαρκείας. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει η σκέψη μέχρι και να σταματήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας. Στον Απόλλωνα πάνε οι λίγοι και καλοί, που λέμε. Με αυτούς, τους πιστούς οπαδούς του θα πορευτεί και φέτος.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ: Εύκολα ή δύσκολα ο Απόλλων Σμύρνης θα σωθεί. Μεγάλο στοίχημα να δέσει το... γλυκό. Ένα γλυκό που διαθέτει πολλά διαφορετικά συστατικά, αλλά ικανά να αφήσουν στο τέλος τη γλύκα της παραμονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα