Μπαλοτέλι: «Δεν έτρεχα με 200 χλμ!»

Μπαλοτέλι: «Δεν έτρεχα με 200 χλμ!»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαλοτέλι: «Δεν έτρεχα με 200 χλμ!»
Όπως φτάνει η στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που έχει τη δυνατότητα να επιδείξει αυγνωσία, έτσι και ο Μάριο Μπαλοτέλι το έκανε όταν τον σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα, το περασμένο Σάββατο! «Δεν έτρεχα με 200» διευκρίνισε.

Ο Ιταλός φορ της Νις, συμμετείχε σε ακόμα ένα περιστατικό που μόνο κακό κάνει στην υστεροφημία του, ωστόσο, αυτή τη φορά εμφανίστηκε πιο ώριμος συγκριτικά με τη διαχείριση παρελθοντικών καταστάσεων...

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, τον σταμάτησαν οι Αρχές έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος από βενζινάδικο, ο οποίος είδε μια Ferrari και μια Lamborghini να πιάνουν ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ρεάλ Μ. – Μαν. Γιουνάιτεντ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μόλις έλαβαν το σήμα της Αστυνομίας, τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν αμέσως και από τη Ferrari βγήκε ο Μπαλοτέλι, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, αμέσως παραδέχθηκε το λάθος του και μάλιστα τόνισε πως είναι κακό παράδειγμα οδήγησης!

Βέβαια, του επιβλήθηκε πρόστιμο και του αφαιρέθηκαν πέντε πόντοι από το ιστορικό του, ωστόσο, αυτό που θέλησε να διευκρινίσει και το έκανε μέσω social media ήταν πως:

«Δεν έτρεχα με 200 χλμ./ώρα, δεν είναι αλήθεια αυτό. Το σήμα ήρθε από ανθρώπους που ζήλεψαν το αυτοκίνητό μου, όμως ήταν υπό έλεγχο η ταχύτητα που είχα αναπτύξει. Έφυγα από το βενζινάδικο ήρεμα και δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε. Ο ιταλικός Τύπος ποτέ δεν διασταυρώνει τις πληροφορίες του. Η Ιταλία δεν πρόκειται ν' αλλάξει ποτέ, είναι πολύ καλύτερα στη Γαλλία...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα