Τα τυπικά με Τζανδάρη

Τα τυπικά με Τζανδάρη

Νίκος Αθανασίου
Τα τυπικά με Τζανδάρη

bet365

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για τον Φάνη Τζανδάρη, καθώς η μεταγραφή του 24χρονου μέσου είναι «τελειωμένη».

Την Δευτέρα το πρωί το Gazzetta.gr σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φάνη Τζανδάρη και πλέον είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από τους «πράσινους».

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά τον περσινό δανεισμό του στην Κόπερ όπου είχε συμπαίκτη τον Ντάνιελ Πράνιτς, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και αυτό που απομένει είναι μόνο το τυπικό μέρος.

Η υπογραφή των συμβολαίων δηλαδή και η επίσημη ανακοίνωσή του.

Κάρντιφ - Πόρτσμουθ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ζοχορέ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Τζανδάρης αποτελεί εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον είχε στον Πανιώνιο το δεύτερο μισό σεζόν 2015-16 και έχει σχηματίσει καλή άποψη για τις ικανότητες του.

Στο διάστημα αυτό τον χρησιμοποίησε σε 11 ματς και θεωρεί οτι στην Λεωφόρο, μπορεί να κάνει restart στην καριέρα του, η οποία σημείωσε καμπή από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να κατηφορίσει από τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα