Πανέτοιμος και... λιγομίλητος ο Πούκι
O Πούκι δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Χάιντουκ λόγω τραυματισμού, ωστόσο ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης της Μπρόντμπι μαζί με τον Κλίμεντ στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη. Εμφανίστηκε μάλιστα ανανεωμένος, με ξυρισμένο κεφάλι, γεγονός που από κάποιους στην Δανία ερμηνεύτηκε ως... προάγγελος νέου ξεκινήματος!
«Δοκίμασα χτες και ένιωσα καλά. Είμαι έτοιμος να παίξω. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς στην Δανία. Ένα μεγάλο ματς και για τους δύο. Νομίζω είναι η σειρά μας να νικήσουμε απόψε, πιστεύω θα σκοράρουμε μερικά γκολ», είπε στο TV3 Sport πριν τη σέντρα.
Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!
Όσον αφορά την έντονη φημολογία που τον θέλει στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι επικεντρώνεται μόνο στη μάχη με την Κοπεγχάγη: «Όχι, όχι. Δεν το νομίζω. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ματς μας σήμερα. Δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει. Επικεντρώνομαι μόνο στο παιχνίδι και θέλω τρεις βαθμούς και γκολ σήμερα». Ο Γιαν Μπεν Άντερσον, πρόεδρος της Μπρόντμπι, δήλωσε πως η ομάδα του έχει plan b σε περίπτωση που πουληθεί ο επιθετικός της ομάδας του στον Παναθηναϊκό.
O Πούκι ήταν αρκετά κινητικός στο ντέρμπι, στο οποίο η Μπρόντμπι επικράτησε 1-0 και έγινε αλλαγή στο 73', γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
