Λυών - Στρασμπούρ 4-0

Gazzetta team
Λυών - Στρασμπούρ 4-0

bet365

Εντυπωσιακή η Λυών στην πρεμιέρα της Ligue 1, διέλυσε με 4-0 τη Στρασμπούρ. Με το δεξί ξεκόνησαν Γκινγκάμπ, Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν.

Χωρίς τον Λακαζέτ στην ενδεκάδα η Λυών ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα της Ligue 1 και με τον αντικαταστάτη του Μαριάνο Ντίας να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Φεκίρ να βρίσκει δίχτυα άλλες δύο φορές διέλυσε με 4-0 τη Στρασμπούρ. Οι λιονέ κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και άνοιξαν το σκορ στο 23’ με δυνατό σουτ του Ντίας.

Στο 59’ ο Φεκίρ τελείωσε τα πάντα, όταν έκανε το 2-0 με πέναλτι, ενώ στο 61’ ο Ντίας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ντεμπούτο του για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 1’ των καθυστερήσεων ο Φεκίρ με ωραίο σουτ.

Ο κόσμος και οι παίκτες της Μονπελιέ τίμησαν τη μνήμη του Λουλού Νικολέν, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες εβδομάδες, και οι μονπελιερέ ξεκίνησαν με νίκη επί της Καέν. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Καμαρά με ωραία κεφαλιά στο 58’. Μεγάλη νίκη πέτυχε η Σεντ Ετιέν, που επιβλήθηκε με 1-0 της Νις. Ο Μπαμπά σκόραρε μόλις στο 4’ από κοντά, με τους στεφανουά να δέχονται πίεση στην επανάληψη, αλλά να κρατάνε τη νίκη μέχρι το τέλος.

Με το δεξί ξεκίνησε και η Γκινγκάμπ, που επιβλήθηκε με ανατροπή με 3-1 της Μετζ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρου στο 14’ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, την οποία τελείωσε ο Γάλλος με κεφαλιά ψαράκι για το πρώτο του γκολ. Στο 39’, όμως, ο Μπριάν ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι, ο Μπλας στο 70’ ολοκλήρωσε την ανατροπή και στο 84’ ο Ντιαλό σιγούρεψε τη νίκη της Γκινγκάμπ, κάνοντας το τελικό 1-3. Τέλος, η Τρουά ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια από την Ρεν, πήρε το προβάδισμα με τον Γκραντσίρ στο 46’, αλλά ο Τελ μπήκε στο 57’ για τους ρενέ και στο 69’ τους χάρισε τον βαθμό, κάνοντας το τελικό 1-1.

Τα αποτελέσματα

Μονακό – Τουλούζ 3-2
Παρί – Αμιέν 2-0
Λυών –Στρασμπούρ 4-0
Μετζ – Γκινγκάμπ 1-3
Μονπελιέ – Καέν 1-0
Σεντ Ετιέν – Νις 1-0
Τρουά – Ρεν 1-1

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα