Ρονάλντο: «Θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία»

Ρονάλντο: «Θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία»

bet365

Έτοιμος να επιτρέψει στην Αγγλία, φέρεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και εκεί δεν είχε θέμα με την φορολογία.

Κατά την ακρόασή του από το δικαστήριο για το θέμα της φοροδιαφυγής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε ότι θέλει να γυρίσει στην Αγγλία.

Αυτό το θέμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Cadena SER», με τον Πορτογάλο έτσι να δίνει πιθανότητες για δεύτερη παρουσία του στην Premier League.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε:

«Στην Αγγλία, ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα, γι αυτό θέλω να πάω εκεί πίσω. Πάντα πλήρωνα τους φόρους μου. Στην Αγγλία και στην Ισπανία. Πάντα πλήρωνα. Όπως ξέρετε, δεν μπορώ να κρύψω τίποτα, θα ήταν γελοίο εκ μέρους μου να κάνω κάτι τέτοιο. Είμαι ανοιχτό βιβλίο. Πλήρωσα τα πάντα το 2014. Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' αυτά πήγα σχολείο μέχρι τα 16 και το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να παίζω ποδόσφαιρο καλά. Όταν οι σύμβουλοί μου, μου λένε "Κρις είναι οκέι", τότε τους πιστεύω».

Μάλιστα, υπερασπίστηκε και τον ατζέντη του, Χόρχε Μέντες, λέγοντας: «Πληρώνω, θέλω να είμαι ειλικρινής και πάντα πληρώνω. Εμπιστεύομαι τους συμβούλους μου, είναι οι καλύτεροι. Τους πληρώνω καλά και κάνουν το καλύτερο, αφήνω τα πάντα στα χέρια τους».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα