Μονακό - Τουλούζ 3-2

Μονακό - Τουλούζ 3-2

bet365

Η Μονακό βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Τουλούζ όμως είχε τον τρόπο να νικήσει με 3-2 και να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου.

Οκτώ χρόνια είχε η Μονακό να νικήσει στην πρεμιέρα του Championnat στην έδρα της και το έκανε και πάλι σε βάρος της ίδιας ομάδας. Τότε ήταν το γκολ του Νενέ που είχε δώσει νίκη με 1-0 στους Μονεγάσκους, οι οποίοι σήμερα Παρασκευή (04/08) ακούστηκαν και για αγωνιστικούς λόγους πέρα από μεταγραφικά παίρνοντας δύσκολα τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Τζέμερσον, Φαλκάο, Γκλικ. Αποχώρησε στο 74΄τραυματίας ο Κιλιάν Μπαπέ. Τις 13 σερί νίκες στην Ligue1 έφτασε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που χρειάζεται ακόμα μία για να κάνει δικό της το ρεκόρ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκολ της σεζόν 2017-18 σημειώθηκε από την Τουλούζ στο7' όταν μετά την εκπληκτική πάσα με το στήθος από τον Ντελόρ, ο Μασάς με τρομερό βολέ στη γωνία έκανε το 0-1. Στο 14' χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Μουτίνιο έβγαλε μόνο τον Μπαπέ αλλά το διαγώνιο σουτ του απέκρουσε ο Λαφόν και αφού το ματς έγινε μονότερμα, στο 28' ήρθε το 1-1 για την Μονακό με κεφαλιά του Τζέμερσον μετά το κόρνερ του Μουτίνιο. Στο 33' η ομάδα του Ζαρντίμ θα μπορούσε να έχει γυρίσει το ματς αλλά μετά την επέλαση από δεξιά, ο Ρόνι Λόπες είδε τον εξαιρετικο, Λαφόν, να αποκρούει με τα πόδια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Λαφόν να βγάζει το φάουλ του Λεμάρ και στο 53' η Τουλούζ πήρε ξανά το προβάδισμα όταν ύστερα από λάθος στο κέντρο ο Ντουρμάζ πήρε και έκανε τα βήματα, έδωσε στον Ντελόρ και εκείνος με ωραίο σουτ εν στάσει έγραψε το 1-2. Η Μονακό μετέφερε ξανά το ματς στο μισό γήπεδο και στο 58' έφτασε στο 2-2 όταν μετά το τακουνάκι του Μπαπέ ο Ζόρζε έφυγε από αριστερά και έκανε τη σέντρα για τον Φαλκάο, ο οποίος έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Στο 70' οι Μονεγάσκοι πήραν κεφάλι με το γκολ που τους χάρισε τη νίκη, όταν ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκλικ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Мoнaкo - Тyлyзa 3:2. Обзор матча. Франция. Лига 1 2017/18. 1-й тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα