Ρήξη μηνίσκου ο Ζίκο

Δημήτρης Τομαράς
Ρήξη μηνίσκου ο Ζίκο

bet365

Ο Ρενάτο Ζίκο στάθηκε άτυχος στον Πλατανιά, διότι όπως διαπιστώθηκε έχει πάθει ρήξη μηνίσκου και θα κάνει άμεσα και αρθροσκόπηση.
Εχοντας πλέον την προσοχή της στραμμένη στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια, η ομάδα των Χανίων συνεχίζει στο Μάλεμε την προετοιμασία της. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Πλατανιά, καθώς ο Ρενάτο Ζίκο υπέστη ρήξη μηνίσκου και το πιο πιθανό είναι την Δευτέρα ο νεαρός μέσος να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Αύριο Σάββατο (5 / 8, 6:30 μ.μ.), θα πραγματοποιηθεί στο Μάλεμε διπλό οικογενειακού χαρακτήρα με αντίπαλο την Κ-20 του Πλατανιά, κεκλεισμένων των Θυρών.
Όσον αφορά στο φιλικό με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (10/8/17, 7:15μ.μ.) χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε passing game, τελειώματα και ασκήσεις τακτικής. Την Κυριακή η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί, ενώ την Δευτέρα το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα