«Κλειδί» και οι επαφές με ΕΡΤ

Δημήτρης Τομαράς
«Κλειδί» και οι επαφές με ΕΡΤ

bet365

Η Super League παραμένει σε ανοιχτή γραμμή και με ΕΡΤ και αντίστοιχα το κρατικό κανάλι με Κυβέρνηση για τα τηλεοπτικά και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να πετύχει ένα πιο καλό deal.

Τα 30 εκατ. ευρώ που προσφέρει η NOVA συν τα χρήματα της ΕΡΤ είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να βρει η Super League αυτήν την στιγμή.

Όπως έχουμε γράψει ξανά ο Συνεταιρισμός των 16 ομάδων δεν βρίσκει από πουθενά αλλού στην τηλεοπτική αγορά το συγκεκριμένο ποσό. Προς το παρόν η Λίγκα δείχνει να θέλει να κερδίσει και άλλον χρόνο, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό deal.

Σάντερλαντ – Ντέρμπι με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μάρτιν ανοίξει το σκορ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Γίνεται σειρά επαφών με ΕΡΤ και Κυβέρνηση για το ποσό που μπορεί να προκύψει από εκεί. Συζητήσεις που μπορεί να παίξουν ρόλο - κλειδί για την εξέλιξη επί των τηλεοπτικών. Υπάρχει και ένα Δ.Σ. στις 18 Αυγούστου και ενώ θυμίζουμε πως η συμφωνία με το συνδρομητικό είχε να κάνει και με τον αριθμό των ομάδων και με το θέμα των πλέι οφ. Η Super League μην έχοντας άλλη επιλογή - και όπως διαβάσατε χθες αποκλειστικά στο Gazzetta.gr - έδειξε... σέντρα, όμως εάν το ζήτημα των τηλεοπτικών πάει στο παραπέντε τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα