«Δεν θέλαμε την ΑΕΚ...»

Gazzetta team
«Δεν θέλαμε την ΑΕΚ...»

bet365

Κακή ήταν η κλήρωση με την ΑΕΚ, όπως ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος της Μπριζ στη Νιόν, Ρόελ Βέινς, τονίζοντας πως στη βελγική ομάδα ευελπιστούσαν ν' αποφύγουν καλές ομάδες από το γκρουπ των ανίσχυρων...

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV για τα play-offs του Europa League:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση, γιατί και η ΑΕΚ προέρχεται από το Champions League. Ελπίζαμε να αποφύγουμε ομάδες όπως η ΑΕΚ, αφού ήμασταν στο γκρουπ των ισχυρών....

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μονακό – Τουλούζ (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Φιλοδοξία της ομάδας μας είναι η πρόκριση, όμως είναι δύσκολη η κλήρωση. Θυμόμαστε τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε ότι οι ελληνικές ομάδες είναι δύσκολες. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία με την επιστροφή της στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα δημιουργείται ζεστή ατμόσφαιρα στα γήπεδα και είναι κακό για εμάς που θα παίξουμε τη ρεβάνς στην Αθήνα.

Έχουμε αλλάξει προπονητή και πολλούς παίκτες. Είμαστε στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας, όμως προτεραιότητά μας είναι η πρόκριση. Θα είμαστε έτοιμοι...».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα