Με Ιρανούς και... πράσινο αβαντάζ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με Ιρανούς και... πράσινο αβαντάζ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα στηρίζει τις ελληνικές ομάδες για πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League και επιλέγει να ασχοληθεί με Μπακού και Νέα Σμύρνη στο στοιχηματικό τοπίο.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Απορώ με τις ώρες που σταματάει ο αέρας και δεν μπορείς να καθίσεις να δεις με την ησυχία σου ένα ματς δίχως να ιδρώσεις και δίχως να... χρειαστεί να πληρώσεις το ρεύμα για να έχεις ανοιχτό το κλιματιστικό.

Με την ελπίδα και την ευχή ο αέρας να κρατήσει μέχρι το βράδυ σήμερα και μετά το 3/4 στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League από την Τετάρτη (μας χάλασες το απόλυτο ρε Στέφανε Καπίνο...) σήμερα φουλάρουμε γιατί αδειάζει και η Αθήνα, το βλέπει και η κυρά και βλέπω κι εγώ το ντεπόζιτο στο αυτοκίνητο κάθε φορά για την παραλία...

Κύριοι και κυρίες, με Ιρανούς, δεν φοβάμαι τον Πανιώνιο! Ούτε αυτός φοβήθηκε στο Ισραήλ στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι.

Του έκατσε το κακό αποτέλεσμα, όμως το ένα γκολ του αφήνει τρομερές ελπίδες. Μπορεί η Μακάμπι να έχει τη μερίδα του λέοντος σε προκρίσεις απέναντι σε ελληνικές ομάδες (τρεις έναντι μιας) ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» μπορούν απόψε να φτάσουν στο στόχο τους. Σε απόδοση 2,70 η νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ, αν καταφέρει ο Πανιώνιος να πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια, δίχως να παραβιαστεί η εστία του, όπως συνέβη και στο εντός έδρας ματς με τη Γκόριτσα, η επιλογή πληρώνει στο 3,90.

Στο Αζερμπαϊτζάν, ο Παναθηναϊκός ξέρει καλά τα δεδομένα, τη δική του ανάγκη, αλλά και αυτή της Γκαμπάλα. Οι Αζέροι θέλουν γκολ. Κι όταν το έψαξαν και στη Λεωφόρο και ανέβηκαν στο γήπεδο, άφησαν πίσω κάτι χώρους... Παναγία βόηθα. Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα οι «πράσινοι», στο 2,35 το «διπλό» τους στο Μπακού.

Με τους γηπεδούχους να έχουν πέντε διαδοχικά G/G στην έδρα τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, το σενάριο αυτό για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πληρώνει στο 1,95.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα