Να κάνει απλά το καθήκον του

Να κάνει απλά το καθήκον του

Gazzetta team
Να κάνει απλά το καθήκον του

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ολιμπίκ Ντόνετσκ και καλείται να... διασκεδάσεις τις εντυπώσεις από το 1-1 της Ουκρανίας.

Ώρα Τούμπας, ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 21:00 (Cosmotesport1) υποδέχεται την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, στην ρεβάνς του 1-1 της Ουκρανίας και καλείται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το πρώτο παιχνίδι όπου η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς γνωρίζει οτι δεν υπάρχουν περιθώρια για... λάθη για αυτό και στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης αναγνώρισε πως θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, οι οποίες είναι ικανές να αναδείξουν την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Γιουρόπα Λιγκ, Γκαμπάλα – Παναθηναϊκός, ώρα 20:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Όσον αφορά την εντεκάδα τώρα, ο τεχνικός του «δικεφάλου» αναμένεται να έχει τον Ρει κάτω από τα δοκάρια, τους Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος στην άμυνα, με τους Κάνιας και Σάκχοφ ως αμυντικά χαφ. Ένας εκ των Μπίσεσβαρ ή Πέλκας θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι, ενώ η τριάδα Μακ, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε θα βρίσκεται στην γραμμή κρούσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα