«Ντόπαραν» τους παίκτες οι... πάνθηρες!

Gazzetta team
«Ντόπαραν» τους παίκτες οι... πάνθηρες!

bet365

Στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα βρέθηκαν οπαδοί του Πανιωνίου λίγες ώρες πριν το σημαντικό παιχνίδι με την Μακάμπι. Οι... πάνθηρες θέλησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες και έδειξαν πόσο στηρίζουν τους Μασούντ και Χατζισαφί.

Λίγες ώρες έμειναν πριν την ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο Ισραήλ από την Μακάμπι και στον Πανιώνιο όλοι ζουν και αναπνέουν για το ματς αυτό. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση οι οπαδοί, κάτι που έδειξαν για ακόμα μία φορά. Περίπου 50 μέλη των «πανθήρων» βρέθηκαν στο ξενοδοχείο θέλοντας να εμψυχώσουν τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου. Όπως ήταν λογικό τα πρόσωπα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα ήταν οι Μασούντ και Χατζισαφί με τους οπαδούς να τους δείχνουν την απόλυτη στήριξη τους. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γρηγορίου ευχαρίστησε τους οπαδούς για την κίνησή τους αυτή και τους τόνισε πως όλοι στην ομάδα θα παλέψουν για την πρόκριση.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Πανιώνιος – Μακάμπι Τ.Α. , αν ο Γεσίλ ανοίξει το σκορ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα