Κρόιφ: «Εύθραυστο το 1-0...»

Gazzetta team
Κρόιφ: «Εύθραυστο το 1-0...»

bet365

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε μεγάλο σεβασμό για τον Πανιώνιο και περιμένει ένα δύσκολο βράδυ την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη.

Η αλήθεια είναι πως τα... χρειάστηκε στο πρώτο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να κάνει την ζημιά στο Τελ Αβίβ αλλά τελικά η Μακάμπι βρήκε το γκολ. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Τζόρντι Κρόιφ στην συνέντευξη Τύπου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αυριανό του αντίπαλο.

Για το πως περιμένει το παιχνίδι:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το 1-0 είναι ένα εύθραυστο αποτέλεσμα και θα πρέπει να το υπερασπιστούμε. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έδειξε πως παίζει με πάθος και σίγουρα στην έδρα της θα μεγαλώσει αυτό το πάθος της».

Για το πως θα παρατάξει την ομάδα:
«Δεν μου αρέσει να ανοίγω τα χαρτιά μου πριν από ένα παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου».

Για το τι ατμόσφαιρα περιμένει:
«Περιμένω ένα γήπεδο με αρκετό πάθος από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Ο Πανιώνιος μας έδειξε ότι έχει πάθος. Το 1-0 είναι εύθραυστο αποτέλεσμα, όλα μπορούν να συμβούν».

Για το αν παίξει αμυντικά για να κρατήσει το αποτέλεσμα:
«Γενικότερα η δομή μας σαν ομάδα είναι να πηγαίνουμε να κερδίσουμε, όχι να μην χάσουμε. Κοιτάμε τη νίκη και το αποτέλεσμα».

Για την ομάδα του Πανιωνίου:
«Είδαμε ότι ο Πανιώνιος έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Μέσα από τις προπονήσεις μας θα βρούμε το πλάνο για να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουν ποιότητα οι παίκτες της ομάδας του Πανιωνίου»

Από την μεριά του ο Ααρον Σένφελντ που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μακάμπι στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Θα γίνει μάχη στο παιχνίδι. Μιλάμε για ένα ματς που το περιμένουμε σκληρό, Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε πίεση από τον αντίπαλο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του:
«Όπως είπε και ο προπονητής μας είμαστε μία ομάδα που παίζει για να κερδίσει. Όποια τακτική και αν ακολουθήσει ο Πανιώνιος, εμείς θα παίξουμε όπως ξέρουμε».

Για την ετοιμότητα της Μακάμπι:
«Σίγουρα είμαστε πιο προετοιμασμένοι απ' ότι στο προηγούμενο ματς».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα