To... μισό καλοκαίρι

To... μισό καλοκαίρι

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
To... μισό καλοκαίρι

bet365

O Διονύσης Δελλής γράφει για τη δουλειά που τελειώνει απόψε και αυτή που...ανοίγει από αύριο για τον Ολυμπιακό.

Την πολύ δουλειά προφανώς την έκανε στο Βελιγράδι με δόξα και τιμή. Και το αποψινό όμως έχει τη σημασία του. Αν μπορείς άλλωστε να τα πάρεις «όλα» από ένα τέτοιο διπλό αντάμωμα, γιατί να μην το επιχειρήσεις;

Και τη δεύτερη νίκη λοιπόν που θα προσθέσει στην ειδική βαθμολογία του club, και φυσικά μια απόδειξη προόδου μπροστά στο κοινό του. Στο πρώτο επίσημο «εντός» της χρονιάς. Σε μια αναμέτρηση που από μόνη της κοστολογείται κάπου 3,5 εκατ ευρώ όσο δηλαδή και το bonus για την παρουσία του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελειώνει τη μισή δουλειά του καλοκαιριού απόψε ο πρωταθλητής, κόντρα στην Παρτιζάν. Και από αύριο έχει όλη του την άνεση να ασχοληθεί με την υπόλοιπη. Η πρώτη επιβεβαίωση για την σημασία του προγραμματισμού, μόλις έφτασε.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Και όταν θα έρθει η ώρα για τα επόμενα; Θα έχουν συμπληρωθεί δύο μήνες προετοιμασίας. Ο Καρσελά, ο Εμενίκε, ο Βούκοβιτς, ο Μίλιτς θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ουσιαστικά. Ο Ταχτσίδης με τον Μποτία θα επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους. Ίσως στην εξίσωση να έχει προστεθεί και κάποιος άλλος καθώς όπως αποδεικνύεται από τις περιπτώσεις Ζιλέ και Μουνιός και τα μεταγραφικά τρέχουν...κανονικά.

Θα είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός. Άρα αυτομάτως και με περισσότερες πιθανότητες για την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα αλλάξουν τον αέρα της σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Κάποιοι επιμένουν πως το χρηματικό έπαθλο τους αφήνει αδιάφορους. Δεν είναι έτσι όμως. Όσο ο πρωταθλητής κρατά τα έσοδα του σε επίπεδα «εκτός συναγωνισμού» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο και θα εδραιώνει την κυριαρχία του.

Με τα νέα οικονομικά δεδομένα της διοργάνωσης (αυτά που ισχύουν από πέρσι για την ακρίβεια) μια «τυπική» παρουσία στους ομίλους θα φέρει στα ταμεία του κλαμπ κάπου 35 εκατ ευρώ. Λογικά θα ανεβάσει τα εισιτήρια διαρκείας πάνω από τα 20.000 (ήδη είναι κάπου στις 16.000), θα προκαλέσει και ένα τελευταία «κύμα» ενίσχυσης του ρόστερ εκεί προς τα τέλη Αυγούστου με κάνα δύο «δυνατές» μεταγραφές. Είναι πολύ σπουδαίο όλο αυτό που συμβαίνει μέσα στο κατακαλόκαιρο. Και θα φανεί ακόμη καλύτερα αν όλα πάνε καλά και...παρακάτω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής