Μιχαΐλοβιτς στο gazzetta.gr: «Έχω άδεια παραμονής» (pic)

Μιχαΐλοβιτς στο gazzetta.gr: «Έχω άδεια παραμονής» (pic)

Μιχαΐλοβιτς στο gazzetta.gr: «Έχω άδεια παραμονής» (pic)

bet365

Ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι έχει κανονικά άδεια παραμονής, η οποία του εξασφαλίζει κανονικά να εργάζεται στην χώρα μας τα τελευταία 23 χρόνια!

Με δήλωσή του στο gazzetta.gr, ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς ξεκαθαρίζει ότι έχει κανονικά άδεια εργασίας στην Ελλάδα, διαψεύδοντας τα όσα κυκλοφόρησαν από την Προοδευτική, μετά την ακύρωση της προφορικής συμφωνίας που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος άφησε τη δουλειά του στο Φιλώτι της Νάξου, αποδεχόμενος την προοπτική της Προοδευτκής, τελικά δεν θα κάτσει στον πάγκο της αγαπημένης του Προο.

Μάλιστα, διέρρευσε ότι ο Μιχαΐλοβιτς δεν έχει άδεια εργασίας, γεγονός που ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ισχύει.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

«Εργάζομαι στην Ελλάδα τα τελευταία 23 χρόνια. Έχω κανονικά άδεια παραμονής και κατά συνέπεια και άδεια εργασίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι 100 ένσημα τον χρόνο για να ανανεώνεται. Αυτό γίνεται όπου δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν μένω στο τι έγινε και τελικά δεν θα είμαι εγώ ο προπονητής της Προοδευτικής, ομάδας από την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τον κύριο Λεμονή που ήμουν στους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Εύχομαι στην Προοδευτική, μέσα από την ψυχή και την καρδιά μου να βρεθεί στο τέλος της σεζόν στη Β΄εθνική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς, που έχει ήταν προπονητής τερματοφυλάκων σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν.

Ιδού το σχετικό έγγραφο που προσκόμισε στο gazzetta.gr:

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα