Ακολουθεί και ο Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό

Ακολουθεί και ο Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ακολουθεί και ο Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό

bet365

Συνέχεια αναμένεται να έχουν οι μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Γιόχανσον πολύ κοντά στους... πράσινους είναι και ο Γκάμπριελ Σίλβα.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό. Οι... πράσινοι μετά την συμφωνία για την απόκτηση του Ματίας Γιόχανσον, είναι πολύ κοντά και στο να καλύψουν και την αριστερή πλευρά της άμυνάς τους με τον Γκάμπριελ Σίλβα. Η συμφωνία άλλωστε με τον παίκτη υπάρχει ήδη και σύντομα αναμένεται να τα βρουν και με την Ουντινέζε προκειμένου να ολοκληρωθεί ακόμα μία απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Ολυμπιακός – Παρτιζάν, αν ο Φορτούνης ανοίξει το σκορ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα