Και τελικά Καραδήμος στην Προοδευτική!

Και τελικά Καραδήμος στην Προοδευτική!

Και τελικά Καραδήμος στην Προοδευτική!

Τρίτος προπονητής μέσα σε δύο μήνες για την Προοδευτική, καθώς μετά την παραίτηση του Μιχαΐλοβιτς, τα ηνία των «βυσσινί» ανέλαβε ο Λουκάς Καραδήμος.

Νέος προπονητής για τρίτη φορά σε ένα καλοκαίρι στην Προοδευτική! Ο Μιχαΐλοβιτς που είχε αναλάβει μόλις λίγες εβδομάδες πριν τα ηνία της Προοδευτικής παραιτήθηκε με τον Λουκά Καραδήμο να αναλαμβάνει την ομάδα του Κορυδαλλού το απόγευμα της Τρίτης. Να θυμίσουμε, πως ο νεαρός τεχνικός την σεζόν που μας πέρασε βρέθηκε στον πάγκο του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό Λουκά Καραδήμο, οποίος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στοχεύοντας να την βοηθήσει να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της.

Ο Καραδήμος πέρυσι εργάσθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στον Ιωνικό ( β΄ γύρο), ενώ έχει θητεία σε ομάδες όπως η Καλλιθέα, η Καλλονή, στον Ατρόμητο.

Συνεργάτες του Λουκά Καραδήμου θα είναι ο Γιώργος Τσιάνος( βοηθός), Μάριος Κασσιανός( γυμναστής) και ο Διονύσης Χιώτης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Καραδήμος και το επιτελείο του( μαζί και ο γεν. αρχηγός Βαγγέλης Ντάγκας), πιάνουν δουλειά από αύριο.

Η διοίκηση της Προοδευτικής καλωσορίζουν τον κ. Καραδήμο και τους συνεργάτες τους, κι ελπίζουν ότι θα έχουν μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Best of internet