Καφού ήταν και… πάει για τον ΠΑΟΚ

Καφού ήταν και… πάει για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος της Λοριάν θα συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα, φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα της Μετς

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Όπως, έγκαιρα είχε σημειώσει το gazzetta.gr, από την περασμένη εβδομάδα, ο Καφού «είχε μπει στην άκρη» από τον ΠΑΟΚ, παρότι ο Λούμπος Μίχελ είχε προχωρήσει αρκετά τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, αλλά και με τη Λοριάν στην οποία, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, πρόσφερα ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο «Δικέφαλος» ψάχνει «κάτι πολύ καλύτερο» για τη μεσαία του γραμμή, όπως λένε οι άνθρωποι του και σημειωνόταν από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστό πως δεν… περπατάει η περίπτωση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Σήμερα η «L’ Equipe» γράφει με βεβαιότητα ότι ο Καφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μετς, καθώς υπάρχει συμφωνία σ’ όλα ανάμεσα στις δύο γαλλικές ομάδες.

Συμφωνία φέρεται να υπάρχει και με τον ποδοσφαιριστή, ενώ στη Μετς μετακινείται και ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο της Παρτιζάν, που υπήρξε το χειμώνα μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα