Λεάλ: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ»

Λεάλ: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
Λεάλ: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ»

bet365

Ο Λεάλ εξέφρασε την χαρά του που είναι στον ΟΦΗ και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σερίφ – Καραμπάγκ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο Σέρχιο Λεάλ μίλησε για τη νέα του πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του με τον ΟΦΗ.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός, παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει το σύλλογο της Κρήτης.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, ήθελα να αγωνιστώ σε αυτόν τον σύλλογο. Στον δρόμο συναντούσα φιλάθλους του ΟΦΗ που μου έλεγαν να έρθω στην ομάδα και τώρα είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, τώρα είμαι στον ΟΦΗ, για να τον βοηθήσω να πετύχει τον στόχο του. Με έβλεπε ο κόσμος στον δρόμο και με ρωτούσε αν θα έρθω στον ΟΦΗ και μου το ζητούσε»ήταν τα λόγια του.

Για την νέα σεζόν που ξεκινά μίλησε και ο Μανώλης Μονιάκης ο οποίος στάθηκε στον προσωπικό στόχο που έχει θέσει ενόψει της νέας σεζόν: «Σκεφτόμουν συνέχεια τον ΟΦΗ μάθαινα ρωτούσα και ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Χρειάζεται από όλα τα παιδιά να καταλάβουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε χρειάζεται προσπάθεια και πιστεύω αν όλα αυτά υλοποιηθούν θα είμαστε χαρούμενοι όλοι μας. Έβαλα ένα στόχο στον εαυτό για να κάνω μια νέα αρχή να ανεβάσω την ομάδα εκεί που πρέπει και γιατί όχι να συνεχίσω και τα υπόλοιπα χρόνια στον ΟΦΗ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα