Ανακοινώνει Μουνάφο ο Αστέρας!

Ανακοινώνει Μουνάφο ο Αστέρας!

bet365

Μια λύση από τα παλιά επαναφέρει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς μέχρι την Πέμπτη θα έχει ανακοινώσει την επιστροφή του Χουάν Μανουέλ Μουνάφο!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Φορτούνα Ντ. – Μπραουνσβάιγκ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι Αρκάδες ενισχύουν τον άξονά τους με μια... δοκιμασμένη λύση και μεγαλώνουν την παροικία των Αργεντίνων με την επαναφορά του Μουνάφο έπειτα από δύο χρόνια!

Ο έμπειρος μέσος που φυσικά έχει συνεργαστεί ξανά με τον Στάικο Βεργέτη στον Αστέρα, αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να έχει ολοκληρώσει το «come-back» του και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Τρίπολης.

Μάλιστα, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο Αστέρας τελειώνει και την υπόθεση του Πάμπλο Μπέκερ, ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού (με εξασφαλισμένη και την οψιόν αγοράς του) από τη Ροσάριο Σεντράλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα