Mοράρ... 3ετίας στον Παναιτωλικό!

Γιώργος Ντυμένος
Mοράρ... 3ετίας στον Παναιτωλικό!

bet365

Το μεσημέρι της Κυριακής το διαβάσατε πρώτοι στο gazzetta, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βλαντ Μοράρ ανακοινώθηκε για 3 χρόνια από τον Παναιτωλικό!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Χάκεν – Ερεμπρο, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ρουμάνος επιθετικός για τον οποίο ενημερωθήκατε από την Κυριακή βρέθηκε στο Αγρίνιο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια με τον Παναιτωλικό. Στο πρόσωπο του Μοράρ οι Αγρινιώτες περιμένουν να βρουν μια αξιόπιστη επιθετική λύση ενώ και ο ίδιος στις δηλώσεις του με το... καλημέρα έβαλε ψηλά τον πήχη. Πλέον αφού είχε αίσιο τέλος το θέμα του φορ, στον Παναιτωλικό στρέφουν όλη την προσοχή και την προσπάθεια στην απόκτηση ενός ενδεκαδάτου κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγρινιώτικης ΠΑΕ για την απόκτηση του Μοράρ αναφέρει:

Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο Βλαντ Μοράρ. Ο 24χρονος Ρουμάνος επιθετικός θα συνεχίσει στη ομάδα μας την ποδοσφαιρική του καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Έχει αγωνιστεί στην Κλούζ, την Πετρολούλ Πλοέστι, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, την Ραπίντ Βουκουρεστίου, την Τίργκου Μούρες και από τον Ιανουάριο στη Βίτορουλ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναιτωλικό. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχω στην ομάδα και ότι θα βοηθήσω και εγώ να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προέρχομαι από μια ομάδα που πέτυχε κάτι ανάλογο και θέλω να το επαναλάβω. Μου άρεσαν οι συνθήκες και οι εγκαταστάσεις που συνάντησα εδώ, αλλά κυρίως το πλάνο του Παναιτωλικού. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα