Φιλικό: Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-2 (pics)

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-2 (pics)

bet365

Με ήττα άρχισε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Παναιτωλικός, μιας και έχασε από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο με 2-0. Χαμένο πέναλτι είχαν οι γηπεδούχοι.

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο στα φιλικά, με τους Περιστεριώτες να φεύγουν με το... διπλό από το Αγρίνιο, επικρατώντας 0-2 του Παναιτωλικού, ο οποίος έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι.

Οι Περιστεριώτες έδειξαν να είναι πιο έτοιμοι, σε σχέση με την ομάδα του Αγρινίου. Έτσι, στο 28' ο Ούμπιδες με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο. Ο Παναιτωλικός, είχε τον έλεγχο του πρώτου μέρους, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Θεοδωράκη. Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Ατρόμητος βρήκε ακόμα ένα τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 51' και πάλι μετά από στημένο (η μεγάλη πληγή του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια), ο Ντάουντα με κεφαλιά έκανε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, με τον Παναιτωλικό να έχει την ευκαιρία του να μπει και πάλι στο ματς στο 81'. Τότε, ο Μάσουρεκ κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, με τον Μίρκοβιτς όμως να τον... διαβάζει και να αποκρούει κρατώντας το 0-2.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ένα παιχνίδι, που έγινε μπροστά σε πάνω από 3.000 φίλους του Παναιτωλικού, που παρά την ζέστη που επικρατεί στο Αγρίνιο βρέθηκε στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Οι Αγρινιώτες, σίγουρα έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους, καθώς συνεχίζουν να αναζητούν δύο παίκτες ενδεκαδάτους, ενώ από το σημερινό φιλικό απουσίαζε και ο Μαρκόφσκι, ωστόσο σίγουρα βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα. Φιλικό και την Κυριακή για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο προπονητικό του κέντρο τον Παναιγιάλειο, ενώ την επόμενη Κυριακή φιλοξενεί την Κέρκυρα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος, παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμος από τον αντίπαλό του, αλλά και από το φιλικό με την ΑΕΛ. Ο Νταμίρ Κάναντι, ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Λάρισας, αλλά οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν να αντεπεξέρχονται τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος. Επόμενο φιλικό για τους Περιστεριώτες, την Τετάρτη μπροστά στον κόσμο τους με αντίπαλο την Λαμία.

Έτσι έπαιξαν

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1. Ο Κυριακίδης κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο ο Μύγας, στο κέντρο της άμυνας οι Χαντάκιας-Ροντρίγκες και αριστερά ο πιτσιρικάς Παράς από την Κ20 που πήρε μέρος στην προετοιμασία του Καρπενησίου. Οι δύο «κόφτες» ήταν ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Μάρκος Πάουλο. Μπροστά τους είχαν τον Βασιλούδη σε ρόλο δεκαριού, τον Κλέσιο και τον Ντίαζ στα άκρα, ενώ κορυφή απόντος του Μαρκόφσκι έπαιξε ο επίσης νεαρός Βακράκος. Στην επανάληψη, ο Μάκης Χάβος δοκίμασε αρκετά σχήματα και πρόσωπα με τους Μάσουρεκ (που κέρδισε κι έχασε το πέναλτι), Τσέναμο, Μαρινάκη να κάνουν ντεμπούτο μπροστά στο κοινό της ομάδας. Από κει και πέρα ο Μπράβο αγωνίστηκε ένα τέταρτο στην φυσική του θέση και άλλο τόσο στο κέντρο της άμυνας έχοντας παρτενέρ τον Ροντρίγκες, που ήταν ο μόνος από τους παίκτες των γηπεδούχων που έβγαλε όλο το παιχνίδι. Επίσης στην επανάληψη ο Κλέσιο από την στιγμή που βγήκε ο Βακράκος ήταν ο μοναδικός προωθημένος για τους Αγρινιώτες, ενώ ο Τσοκάνης πέρασε κι από την θέση του αμυντικού μέσου.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι συνέχισε τις δοκιμές στα συστήματα, αρχίζοντας το παιχνίδι με 3-5-2. Ο Θεοδωράκης ήταν στο τέρμα, οι Αντόνιο, Στρούγκης, Χατζηισσαΐας στα στόπερ. Αμυντικός μέσος ήταν ο Νάτσος με τον Ούμπιδες λίγο πιο μπροστά του και τους Κατράνη, Κυριακίδη σε ρόλο φουλ μπακ, με τον Βασιλείου να βρίσκεται πίσω από τους Μπαστακό και Μανούσο.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης (46' Τσέναμο), Μύγας (60' Μαρινάκης), Παράς (40' Τσοκάνης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Πάουλο (60' Λόπες), Μπεχαράνο (60' Μπράβο), Ντίαζ (60' Γκασούκας), Κλέσιο, Βασιλούδης (46' Μάσουρεκ), Βακράκος (60' Ρόσα)

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κατράνης, Αντόνιο, Στρούγκης, Μανούσος, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Ούμπιδες, Μπαστακός, Βασιλείου, Κυριακίδης

Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μενσά, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Mάντσον, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα