Συνάντηση Αλαφούζου-οργανωμένων

Συνάντηση Αλαφούζου-οργανωμένων

Gazzetta team
Συνάντηση Αλαφούζου-οργανωμένων

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνάντηση στις αρχές της εβδομάδας με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» που ζήτησαν εξηγήσεις για την στάση του και τον τρόπο που διοικεί την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να παραμένει αποστασιοποιημένος από την καθημερινότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις των οπαδών του «τριφυλλιού» που εκφράστηκαν μέσα από ανακοινώσεις και πανό, μίλησε για πρώτη φορά μετά από καιρό με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας. Στις αρχές της εβδομάδας, ο Αλαφούζος τα είπε για αρκετή ώρα με τα ηγετικά στελέχη της «Θύρας 13» σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις και ενημέρωση για τις προθέσεις του Αλαφούζου που αφορούν το μέλλον του συλλόγου, με τον μεγαλομέτοχο του κλαμπ να αναλύει το σκεπτικό του και να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό να καταλήξει στα... βράχια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα