Η... πικρή τηλεοπτική αλήθεια για την Super League

Δημήτρης Τομαράς
Η... πικρή τηλεοπτική αλήθεια για την Super League

bet365

Η Super League παρά τα δεδομένα προβλήματα είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη στο τέλος να τα βρει σε όλα με την πλατφόρμα της NOVA για νέο ετήσιο συμβόλαιο. Διαβάστε το γιατί.

Τα 30 εκατ. ευρώ που προσφέρει η NOVA συν τα 3,5 της ΕΡΤ ως ποσό η Λίγκα δεν πρόκειται να τα βρει από κανέναν άλλον τηλεοπτικό πάροχο την δεδομένη στιγμή. Κοινώς η Super League ως Συνεταιρισμός 16 ομάδων δεν βρίσκουν από πουθενά αλλού στην τηλεοπτική αγορά το συγκεκριμένο ποσό.

Αυτό είναι και ένα βασικό και μεγάλο ατού του συνδρομητικού που είναι γνωστό ότι έχει ζητήσει μία σειρά από πράγματα από την Λίγκα και πια περιμένει τις αποφάσεις της Πέμπτης... Επίσης ερωτηματικό παραμένει η επικοινωνιακή στάση της ΕΡΤ, που όπως τονίσαμε και νωρίτερα, δεν λέει επισήμως το παραμικρό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα