«Μάθαμε από τα λάθη μας»

Gazzetta team
«Μάθαμε από τα λάθη μας»

bet365

Ο Κυριακόπουλος σχολίασε πως στον Αστέρα «δουλεύουν» πάνω στις αδυναμίες που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι
Για την πορεία της προετοιμασίας του Αστέρα και το φιλικό με την Αλ Φέιχα μίλησε ο Κυριακόπουλος στον « Arcadia 93.8».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
"Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ από τον αντίπαλο. Μάθαμε από τα λάθη μας στα προηγούμενα δύο φιλικά παιχνίδια και εστιάσαμε στην αμυντική μας λειτουργία. Είχαμε σωστές τοποθετήσεις και κρατήσαμε το μηδέν κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια".
Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Στουτγκάρδη δήλωσε: "H Στουτγκάρδη είναι μια εξαιρετική ομάδα η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Bundesliga. Σίγουρα, εμείς θα δώσουμε έμφαση στην αμυντική μας τακτική. Άλλωστε, αυτό είναι το κομμάτι πάνω στο οποίο έχουμε δουλέψει κυρίως με τον προπονητή μας. Η Στουτγκάρδη είναι μια μεγάλη ομάδα και δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό, όμως δεν την φοβόμαστε. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε προσήλωση στο στόχο όχι μόνο για να πάρουμε τη νίκη αλλά και για να αποκτήσουμε ρυθμό για τη δύσκολη συνέχεια και τα επίσημα παιχνίδια τα οποία ξεκινούν το προσεχές διάστημα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα