Την Πέμπτη η συνέχεια των διαπραγματεύσεων!

Δημήτρης Τομαράς
Την Πέμπτη η συνέχεια των διαπραγματεύσεων!

bet365

Ούτε σήμερα... λευκός καπνός! Για την επόμενη Πέμπτη πάει η συνέχεια του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της Super League μετά τα νέα... εμπόδια στις συζητήσεις! Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Πως το είχε πει ο Πανόπουλος; «Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε»!

Κάπως έτσι παραμένει το τοπίο στην Super League μετά και τη νέα αναβολή της Παρασκευής, την οποία διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta.gr. Η σχετική επιβεβαίωση ήρθε και με την ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουλίου 2017 στα γραφεία της Super League, σε ώρες που θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.
Πως έχουν τα δεδομένα; Η Λίγκα συνεχίζει να μιλάει με τη NOVA για συμβόλαιο ενός έτους αλλά και για τα οφειλόμενα που θεωρεί πως πρέπει να πάρει από ρήτρες από το συνδρομητικό. Η ΕΡΤ που επισήμως δεν επιβεβαιώνει κάτι είναι σε ανοιχτή γραμμή με NOVA για να δείχνει δυο ματς την αγωνιστική και σε παράλληλη μετάδοση με ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκατ. ευρώ. Το... μπαλάκι από την Λίγκα λοιπόν πηγαίνει ξανά στα δύο κανάλια, που σε πρώτη φάση δεν τα βρίσκουν κυρίως ως προς τα ματς που θα δείχνει η Δημόσια Τηλεόραση. Η ΕΡΤ θέλει ένα παιχνίδι «μεγάλου» κάθε αγωνιστική, κάτι στο οποίο είναι αντίθετη η NOVA. Κάποιες πηγές έθεταν ακόμα και ζήτημα και για την παράλληλη μετάδοση.
Σχετικά με το πρωτάθλημα η στόχευση της Super League παραμένει για 16 ομάδες με πλέι οφ για τις θέσεις 2 - 5 και να πέφτουν 2. Και για αυτό όμως τελικές αποφάσεις δεν υπάρχουν. Το πλάνο πάντως αυτό είναι. Επίσης συνεχίζει να είναι... μετέωρη η σέντρα που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα