Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Κούσα (pics)

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Κούσα (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Κούσα (pics)

bet365

Οι «βυσσινί» επισημοποίησαν την απόκτηση του έμπειρου στόπερ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας
Κάτοικος Λάρισας και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Γιώργος Κούσας. Ο έμπειρος στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί» οι οποίοι και ανακοίνωσαν την απόκτησή του. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2 χρόνια του 34χρονου αμυντικού Γιώργου Κούσα», ανέφερε σχετικά.

Μάλιστα ο έμπειρος στόπερ μίλησε και στο επίσημο ραδιόφωνο της ΑΕΛ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

«Έμεινα ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και χάρηκα πολύ όταν άκουσα ότι ο κ. Κούγιας ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου. Γνωρίζω την ΑΕΛ και θέλω να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Δεν μου είχε γίνει ποτέ πρόταση από την ΑΕΛ στο παρελθόν και χαίρομαι που θα αγωνιστώ εδώ».

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο: «Ξεκίνησα από τις μικρές ηλικίες του Άρη. Εκεί έμεινα για τέσσερα χρόνια. Έξι μήνες πήγα στην Καλαμαριά. Συναντήθηκα με τον κ. Κούγια στα Γιάννενα και στη συνέχεια πήγα στο Αγρίνιο όπου έπαιξα για επτά χρόνια».

Για την πρόταση που του έκανε η ΑΕΛ: «Αυτές τις μέρες έγινε η πρόταση. Είπα αμέσως το ναι και ήθελα να συζητήσω με τον πρόεδρο πριν υπογράψω. Όλα πήγαν καλά».

Για τον Πάους: «Δεν έχω μιλήσει με τον Πάους όμως ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής».

Για την ΑΕΛ: «Γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΛ. Γνωρίζω από ποδόσφαιρο και την έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Η αλήθεια πως όταν μπαίνεις στο γήπεδο της ΑΕΛ καταλαβαίνεις που έχεις έρθει».

Για την θέση του βασικού: «Σίγουρα η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Γνωρίζω όλα τα παιδιά και την πορεία τους και πιστεύω πως όλοι θα χρειαστούμε και όλοι θα βοηθήσουμε την ομάδα».

Για το κλείσιμο της καριέρας του στην ΑΕΛ: «Σίγουρα θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ και θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα