Κολλημένος με την Ρεάλ ο Μπέιλ

Κολλημένος με την Ρεάλ ο Μπέιλ

Κολλημένος με την Ρεάλ ο Μπέιλ

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ απολαμβάνει τα χρόνια του στην Ρεάλ και δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαδρίτη. «Ηλίθια ιστορία» χαρακτήρισε τα σενάρια αποχώρησης ο μάνατζέρ του.

Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι με επιστροφή*, αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα τέρματα (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Στον Τύπο της Αγγλίας αρέσει πολύ να συντηρεί τις φήμες περί αποχώρησης του 27χρονου Ουαλού από το Santiago Bernabeu, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Τουλάχιστον φέτος, αφού ο πρώην άσος της Τότεναμ δεν έχει καν στο μυαλό του να αλλάξει φανέλα. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Marca, ο υπερηχητικός εξτρέμ έχει πει στους συμπαίκτες του ότι δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αποχώρησης και για αυτό τον λόγο δεν ακούει καν προτάσεις από ομάδες που μπορεί να ενδιαφέρονταν. «Ο Μπέιλ εκτός Ρεάλ Μαδρίτης; Είναι γελοίο. Είναι μια ηλίθια ιστορία» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του μάνατζέρ του.

Στα τέσσερα χρόνια του στην Ρεάλ, ο Μπέιλ έχει 150 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (100 στην La Liga) και έχει σημειώσει 67 γκολ. Σε αυτό το διάστημα, ο 66 φορές διεθνής Ουαλός, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, τρία Champions League (!), ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων και δύο Super Cup Ευρώπης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα